Aj aj aj, klantarsel där!

Är huvudet dumt få kroppen lida!

Så där nu är man lika justerad som dansarna i Let´s Dance. Min högra häl har jäklats en längre tid men nu har jag insett att det förmodligen rör sig om hälsporre. Lustigt namn på en hälskada. Det är ju inte så att man har en sporre på hälen. Jo det finns en liten benbit som sitter på hälbenet under hälen och ser ut om en liten sporrre. Men det som egentligen gör förbaskat ont är en inflammation i senorna som går under foten. Väldigt kul när man som jag måste ut med hund gånger flera per dag. Nåja tape inköpt, hälen tejpad, inlägg för skorna inhandlat = dyrt. Ja det känns bra med tape men inte så där superbra trots allt så jag är överkänslig mot exempelvis plåster. Så tapen kliar. Men man kan alltid hitta på lösningar och i mitt fall så blev det bomullskompresser under tapen.

Sen var jag idag ett riktigt klantarsel om språket ursäktas. Hade satt in en stekpanna i ugnen med kyckling. Tar ut stekpannan med pannlappar. Inga problem där men sedan skulle jag flytta stekpannan en bit och glömde bort mig. Tog tag i skaftet på stekpannan utan pannlappar och jag kan väl säga att det gjorde jävligt ont. Som tur var fanns kallvattenskranen i närheten så bara in med handen under kranen och på med vattnet. La ett bandage sen på skadan men aj aj aj vad ont det gjorde. Ryser vid tanken på att ha en större brännskada. Gick sedan till god vän för att kolla på Let´s Dance och fick hjälp med superkompresser (okänt innehåll på kompressen) och kanonbandage. Och fort som attan så slutade det göra ont. Man tackar för goda vänner med resurser att ta hand om en brännskadad hand. Nu gör det inte ont längre och bandaget ska sitta i en vecka cirka. Dags att börja använda diskmaskinen nu då. Arg som attan blev jag iallafall för min klantighet. Men attans så fort det går att göra sig illa.

Markoolio är en kämpe i Let´s Dance.  Maria Montazami borde stanna hemma i USA. Hon tillför inget. I kväll åkte verkligen fel person ut. En duktig dansare åkte ut och en värdelös dansare blev kvar. Något är allvarligt fel men så blir det när svenska folket får bestämma.

Fick ett brev idag från god vän i Aussie land. Det är så roligt att få brev idag med kuvert, frimärke och handskrivet. Jag saknar verkligen brevskrivandet. Nu får man bara mail och det känns faktiskt inte personligt alls. Fram för mer brev, vykort osv. Hur länge sedan är det någon av er som läser detta fick brev skrivet på papper eller ett vykort?

Testade ett nytt vin ikväll. Per Morbergs rosé. Hade väl inga förhoppningar om att det skulle vara gott men måste erkänna – gott var det och kommer att köpas igen.

Jag har läst mitt horoskop idag om kärlek  bland annat. Horoskopet säger att jag ska ha tålamod. Ha ha ha den som lever får se. Men 60 kronor på en Triss lott är ganska bra det också.

Nu god natt!

11 maj 2013