2013-02-09 Dags att förbereda sig för Beach 2013

Läste i någon tidning på nätet idag att nu är det dags att börja tänka på Beach 2013. Jaha tänkte jag och tog fram en bikini och ställde mig framför spegeln med bikinin på. På frågan "Spegel, spegel på väggen där - funkar bikini på kroppen här tokskrattade spegeln och ramlade ner från väggen.  Hmmmm............ gissar att det är till att ta i och börja göra något åt en vinterkropp. Ingen lätt uppgift det inte. Benen (och resten av kroppen) är vitare än vitt, ungefär som när man fotar snö som blir lite blå (plats för skratt). Så det finns två alternativ - köpa hel baddräkt eller göra något åt det här. Går ju en mil om dagen nu, cirka i allfall. Ibland mer, ibland mindre förstås men det krävs nog lite annat om man säger så. Vithet ja det är ju ganska lätt avhjälpt, bra att något är lätt. Nästa mathandlingslista kommer bara att innehålla nyttigheter. Tycker förstås att mitt kylskåp innehåller nyttigheter redan nu men det är dags för totalstopp av efterrätter. Och att äta mindre portioner och bort med, ris, pasta, vitt bröd. Jordnötssmöret försvinner också ;(. Ingen större förlust egentligen,det gäller bara att sätta stopp.

Kallt som vanligt idag  - 14 och i morse hade väderläge 1+2 lagt till ytterligare ett läger - blåst. Kallt som bara den på morgonpromenaden klockan 08.15 .

Fick igår ett mail från en bekant som jag inte sett på åratal. Inte sedan jag var i Belfast för länge sedan. Hur kul som helst att gamla vänner hittar en. Väldigt bra att inte byta mailadres för ofta skulle jag vilja säga.

Samma scenario med dogsen som varje morgon den här vintern. Shawna kan inte vänta att få komma ut och vill sedan gärna gå hur långt som helst. Chantos vänder i dörren och totalvägrar. Nu ska jag inte ha fler hundar men om jag skulle det så vore kanske i Alaskan Malamute väldigt passande i detta Nordpolenklimat. Nu har solen faktiskt börjat titta fram igen.

Till sist i dagens inlägg vill jag skicka ett stort grattis till Sundsvalls Ridklubb som vann priset "Årets arrangemang" vid Medelpads Idrottsgala, Stort grattis - ni är fantastiska!!!!!!!!

 

9 feb 2013