Så har det har hänt igen!

Så där ja – nu har det hänt igen. Ett par brallor som hängt i garderoben sen i höstas har krympt! Idag  eller rättare sagt i morse när jag och dogsen skulle ut på morgonpromenad så var det cirka 8 grader varmt. Läge alltså att lägga bort den lilla orangea och leta fram Engelssons hundförarbrallor eller jakt brallor eller vad man nu vill kalla detta plagg som jag bara tokgillar. Tåliga, sköna, ganska fula faktiskt ha ha ha, men med massor av fickor för diverse prylar som bara måste med. Perfekt att ha många fickor då telefonen ska med, hundgodis, påsar, nycklar med mera.

Glad i hågen hoppade jag i detta allround plagg. Satt väldigt bra tills det var dags att dra upp dragkedjan. Eller det var inte heller ett problem men knäppa knappen var lite värre. Det gick förstås men inte satt byxorna skönt inte. Tänka sig – de hade krympt i garderoben!!!! Dock intalar jag mig att de är lite felsydda. Men skam den som ger sig bara att lida sig igenom morgonpromenaden och väl tillbaka hemma så kändes det faktiskt bättre. Undrar varför kläder krymper i garderoben?? På den tiden jag red så hade jag haft ett uppehåll på ett år cirka. När jag skulle börja rida igen tog fram ridstövlarna så hade dessa också krympt. Man kanske skulle sova i garderoben ett par nätter och se om man krymper.

Idag har det faktiskt känts som våren är på G. Men all snö kommer nog inte att försvinna i första taget. Hoppas dock på snöfritt till midsommar ;) Det behövs så där en 15 plusgrader varje dag nu och kanske en del regn för att snön ska försvinna . Bara att hoppas då.

Efter de ”krymptabyxornahändelsen” så blev dagens lunch grön. Middagen också och sedan hittade jag ett par brallor som inte krympt. Undrar vad som är skillnaden? Kan det vara tyget?

14 apr 2013