Enarmad bandit...........

Så känner jag mig i alla fall. Inte kanske som en bandit men enarmad dock. Fast i ärlighetens namn så går det framåt.  Varit på ortopeden i måndags och nu till sjukgymnast på onsdag. Så jag kan förstås inte klaga på sjukvården för den här skadan. Ortopedbesöket avlöpte snabbt. Först på röntgen och sedan till ortopeden. Inga väntetider någonstans. Förutom mellan röntgenbesöket och besökstiden på ortopedkliniken. Men då hann jag käka frukost i sjukhusets caféteria.  Ingen höjdarfrulle precis men helt ok.  Börjar dock bli less på att inte kunna köra bil och inte kunna plocka svamp och inte kunna gå spår. Men bara att gilla läget och invänta friskförklaring.

I fredags var det PUB-kväll här i byn. Duktig trubadur och dans. Väldigt trevliga människor också så jag är glad att jag inte lät den bekväma latmasken i mig ta överhanden . På med facet och iväg bara trots skadad arm. Ingen dans för min del och armen fick vara skyddad av ett hörnläge. Men att lyssna på duktig trubadur är alltid kul. Och surra med folk. Tycker nog att jag känner många av invånarna här i byn nu.

Volvon behöver lite ”love and tender care” inför vintern men blir nog utbytt istället. Inser att man nog skulle blivit bilmekaniker. Lite småfix behövs men kan ju inte göra det själv. Kanske någon tv-kanal kan start ett ”gördetsjälvprogram” för bilar. Kom igen Martin Timell, det fixar du. Jag lovar titta! Nåja, törs inte köra riktigt än så bara att vänta och sedan ta tag i den biten. Någon som behöver en 945 med födelseår 1994? En blå rackare som har både sommar- och vinterluddor och dessutom fina sådana. Går finfint och startar snällt!

vargvin-013.jpg

Hundarna tycker att jag varit tråkig de senaste tre veckorna. Inga långa skogspromenader. Men nu får de i alla fall rejäla promenader varje dag. Chantos tycker det är hel okay. Han myser gärna i sängen men Shawna vill ut mer. Dock kan hon få vara ett par timmar i god väns hundgård vilket hon gillar. Där har hon full koll på allt som händer. Många katter att skälla på. Och alla som passerar på gångvägen kan hon också skälla på. Hoppas nu bara att den förbaskade snön håller sig borta ända fram till jul. Kan ju tänkas att man hinner med ett och annat spår då. Jag är ju van att gå sådär en mil/dag så nu har man fått dra ner på matintaget.Något som gärna kan få fortätta även sedan när formen är tillbaka.

Kollade igår kväll på tv-serien ”Mord i paradiset”. Lättsam deckare i Västindienmiljö. Lättsam, lite smårolig deckare med en kriminalare från England som alltid, trots värmen, går klädd i kostym och slips och svettas. Och så har han alltid en portfölj med sihg ha ha ha. Men han är lite smårolig faktiskt.  Bara att luta sig tillbaka i soffan och låtsas att man är där i paradiset……………

6 okt 2013