Fram och tillbaka!

God morgon! Tur att datorer, telefoner osv ställer om sig själva i det här galna med att att flytta visare fram och tillbaka. Måste säga att jag inte riktigt fattar vitsen med det här. Känns bara som att det är förvirrande. Catsen tittade kontigt på mig när jag sa "go ahead please"  dags att gå ut i finvädret. Hundarna sov gott trots att jag var vaken. Vädret är foppen även idag och även om nätterna är kalla, -5,5 i morse klockan 08.00 nej visst ja, klockan var ju egentligen bara 07.00. Konstigt att så här tänks det i början av den här förbaskade klockomställningen "att klockan är ju egentligen bara....... osv". Irriterande minst sagt.

Påsken har snart passerat och vädrets makter har varit nådiga i allfall här där jag befinner mig. Tittar precis ut genom fönstret på ett gäng skoteråkare som kkör så det ryker. Satan i gatan vad det går fort. Något som jag inte sett tidigare, men jag har ju ingen skoter förstås, men som verkar vara populärt, är att ha sådär en tre, fyra snowracers efter skotern och dra ungarna på. Ser lite farligt ut tycker jag men hoppas förstås att man vet vad man gör. Fast alla kan ju inte få plats på skotern. Ungarna verkar dock tycka det är jätteroligt.

Idag blir det promenad i vanlig ordning, lite sitta i solen med facet mot den och njuta av värmen, kolla på nyhetssidor om det är krig i den del av Asien där Nordkorea ligger. Jäkla galningar. Nog med krig i världen nu. Får väl ta ut dammsugaren ett varv också (det du kära dottter) och kanske även moppen. Desutom har flugorna vaknat till katten Sandys stora förtjusning. Att blomkrukorna åker i golvet bryr väl hon sig inte om. Huvudsaken är att flugskrällena fångas. Gillar inte flugor jag så, heja katten. Jag städar så gärna så.

Nu är våren kanske kommer snart eller den ska ju komma (dock svårt att tro) enligt kalendern, så känner jag mig precis så som jag gör varje vår. Vill ut i världen. Kanske inte så långt bort, bara till England eller Skottland eller Irland eller Wales eller något i den stilen. En grej som vore riktigt kul att göra vore att tågluffa i de här länderna. Det finns en järnväg och ett tåg förstås, som tar passagerare förbi alla vackra scenerier där Harry Potter filmerna spelats in. Var resan börjar och slutar kommer jag inte ihåg men värt att kollas upp. http://www.road-to-the-isles.org.uk/

Jamaica vore också kul igen men får vänta ett tag. Det får nog det andra också men kanske lottot gått in den här veckan. Bäst att kolla.

http://international.visitscotland.com/se/upptackskottland/skottland-med-kollektivtrafik/Kollektivtrafik-skottland/tag-skottland/

Ja ja bara att sätta igång och planera för restan av sitt liv nu. Dream on! I morgon är första april så "beware" låt er inte luras!

 

 

 

31 mar 2013