Hujedamej sånt sk...............!

Army of lovers inledde lördagskvällens melodifestival. Och visst - rena rama scenporren ha ha. Jean-Pierre Barda såg ut som han hade blöjor på sig och jag undrar vad svansen hade för betydelse?  På boobsen hade han någon slags stjärnor ooophs! Dock kanske hans frisyr var läcker och väldigt kvinnlig hmmm…….. säkert många damer som skulle vilja ha det håret. Och la Camilla med kors i skrevet. Undrar om det kanske är istället för kyskhetsbälte? . Sjöng gjorde hon visst inte heller. Men hon kanske inte kan sjunga och då går det förstås bra att mima. Tur att det inte finns några Army of lovers i finalen för skulle de ha vunnit den så måste hon nog lära sig sjunga. Sådana är reglerna i Eurovision. Inget mimande där inte. Hon tar alla chanser att komma tillbaka den damen. Från Let´s Dance till iklädd pizzor på omtalad fotokonst som retat drottning Silvia. Inte la Camilla herself och pizzorna utan Silvias medverkan i konstverket. Och nu come back i popvärlden eller schlagervärlden. Annars var väl en eller ett par låtar ok men inget att lägga på minnet. Sylvia  Vrethammar , pushing seventy, måste vara snyggast i hennes åldersgrupp. Och hennes klänning ikväll var snygg  förstås, men lite för snygg för Melodifestivalen kanske.  Hennes låt – jag fattar inte att hon ställde upp med den. Den kändes lite som den platsat bättre i Melodifestivalen anno 1965 eller nåt sånt. Snart slut på enländet som ingen gillar men alla kollar på. Me included, man kan ju missa något J. Nu är det andra chansen kvar och sedan förstås Eurovision från vårt lilla land denna gång till en okänd kostnad.

Andra chansen eller kanske sista chansen vore mer passande? Idag med alla siter för nätdejting så kanske en site med namnet ”Sista chansen” skulle gå bra. Plats för skratt. Jag har inget emot fenomenet i sig. Det verkar ju vara här för att stanna men inget för mig, nix. På den gamla goda tiden när Villa Francan var billig, så hittade man sin date i styrdanslokalen eller på någon krog där det var dans. Som jag ser det så får man kyssa en jäkla massa grodor innan man hittar sin prins. Om han ens finns på nätet. Men vem vet, en del  lyckas ju faktiskt. Men jag har inte lyckats klura ut om det är av ren lathet som det här sättet att träffa Mr eller Miss right blivit poppis? Eller är det bara ren nyfikenhet som gör att dessa siter besöks? Väldigt många av mina bekanta är ute och kollar läget men om de lyckas har jag ingen aning. Men kanske är det så att misslyckandena förblir hemliga. Det är bara om lyckan kommer som det berättas.

Tvättmaskinen går för fullt idag för tvättberget börjar torna upp sig. Har ju ingen torktumlare så torkningen av tvätten tar lite tid. Så nu ska jag dekorera min lilla stuga på 55 kvm med tvätt. Luktar gott i alla fall i lilla huset på landet.

Annars en vanlig förbaskat trist söndag. Av någon anledning så har jag aldrig gillat söndagar. Får mig att tänka på en film, Bloody Sunday http://en.wikipedia.org/wiki/Bloody_Sunday_(1972) som handlar om Nordirland och när the British Army´s dödskjutning av, tror det ,var 13 civila. Bad Sunday. Och faktiskt så längtar jag ut till stan ibland. Bio skulle sitta fint ikväll. Bilbesiktning till veckan, hemska tanke!

Chantos - the Ridgebackmonster, är hungrigare än någonsin nu. Jag behöver bara gå förbi kylskåpet så står ahn där och väntar på nåt gott. Stjäl Shawnas mat om han kan. Hon äter ju inte så fort som han och lämnar hon ett ben eller nåt så går han och lurar tills honär "out of sight" och då slår han till . Fast hon brukar gissa att han är på jakt efter något ätbart så hon skyndar sig dit och anfaller. Han retirerar då snabbt när Morran kommer som en oljad blixt. Så lite smart är han nog.

24 feb 2013