Lagen om alltings jävl...........!

Gamla bilar SUCKS!

Ytterligare en vinterdag då vädret faktiskt inte är så kallt men molningt och blåsigt. Kallare ska det bli har det lovats och väderboysen och vädergirlsen brukar ju inte ha fel när det gäller dåligt väder. Dagens nyhet i Västernorrland är att ytterligare en sportaffär i Sundsvall har gått i konkurs. Den här gången USPORT. Var väl väntat och bara att gissa vem som blir nästa på tur. Hur många sportaffärer behövs det eller rättare sagt kan överleva i en stad av Sundsvalls storlek? Man undrar hur det tänks. Finns säkert en del andra news också men den här fångade mitt intresse på FB då man fick stänga affärens konkursrea/utförsäljning då folk var som galna. Dårarnas julafton minsann.

Lång morgonpromenad idag och till hundarnas stora glädje passerade en räv över vägen. Chantos drog upp näsan före Shawna och vädrade och det var en stund innan räven dök upp. Shawna blev oerhört frustrerade över att inte få dra järnet efter räven och Svante hade nog kunnat tänka sig en liten jakttur han också. Räven var väldigt fin och det var en ung räv. Så roligt att slippa se en stackars skabbräv.

Miljöombyte behövs ibland vare sig man bor i Viksjö eller annanstans och idag for jag till Njurunda en sväng. Bilen, gamla Bettan, var ju inte så pigg på årets bildoktorsbesök och idag var Bettan nog inte glad, för hon gick som en hostande anka. Hon har nog vilat lite för mycket i vinter den gamla damen. Volvo och jag passar verkligen inte ihop och Bettan får nog går till de sälla biljaktmarkerna snart. Ingen mening att laga, betala skatt på en bil av Bettans aktningsvärda ålder. Hon börjar blir lite för skraltig. Lite trist för det här betyder att jag behöver en ny bil och bilar i passande prisklass som är bra växer inte på träd. Men det dyker väl upp något om jag håller utkik. Så bara att hålla tummarna att hon vill ta mig/oss fram och tillbaka ett par dagar till nu. Ska nog gå bra det med. Och annars finns det buss. Fast jag vill nog inte åka buss med hundarna. Tror inte andra passagerare blir glada då. Inga minidogs precis. Nåja Lagen om alltings jävlighet måste ju gälla idag också. Börjar bli lite less på den här lagen som verkar träda i kraft lite hur som helst känns det som.

Det är ljust ute fortfarande trots att klockan är 17.45 vilket är positivt. Hundarna gnäller= matdags. Jag vill verkligen ha vår nu och gärna ett längre miljöombyte skulle vara på plats. Kanske med lite mer action och lite mer människor än jag varit van vid i vinter. Har dock mot alla odds överlevt största delen av denna långa vinter i Viksjö - så vår välkommen. I need you! Ordet lappsjuka har faktiskt fått en innebörd för mig i vinter. Men jag ska inte klaga. Har lärt känna en hel del trevliga människor i vinter också. Så egentligen är det nog vintern som varit problemet, inte bostadsort.

Dags att vara positiv nu för då blir allting bättre. Ingen idé att gå omkring och sura, Det blir vår och sommar i år också I am sure ;) Love is not in the air yet but wait and see. It might be just around the corner! It might suprise us all ha ha ha! Och snart är det Påsk. Vi får hoppas att Påsken bjuder på bra väder och lite festligheter. Det behöver vi nog alla för vintern har varit lång, inte bara i Viksjö, utan i hela landet.

 

18 mar 2013