Om oss

bahamas-kopiera.jpgJaktlivets Montana (Shawna) och jag matte Eva Jonsson, är från Sundsvall och har bott en tid i Viksjö i Ångermanland men nu fyttat tillbaka till Sundsvall/NJurunda. Vad Shawna sysslar med kan du läsa under respektive sida. Chantos är tyvärr borta sedan påsk 2016.Matte Eva d v s jag, jobbar med Forever Living Products och Next Generation of Leaders. Läs med om sistnämnda på http://foreveraloe.n.nu Roar mig också med att göra hemsidor och fotografera.

Ett stort intresse hos mig är eftersök och hundar i allmänhet. Svampskogen gillar jag och jag fotograferar gärna och ofta. Försöker ha kameran med vid varje tillfälle som ges. Jag har bott och arbetat utomlands i flera år tidigare i mitt liv, Bahamas, Irland, USA, Tyskland och rest en hel del. Gillar Irland och Jamaica och mitt nästa resmål kan kanske bli Australien igen. Västra sidan i så fall den här gången. Har jobbat som informatör vid Mittuniversitetet och enhetschef vid Landstinget Västernorrland. Humanist i grunden och språk tycker jag är kul.

Jag njuter som mest när jag får vara ute i skog och mark. Att se hundarna springa lösa i skogen är något som de verkligen gillar och det är fantastisk att se hur glada och naturligt trötta de blir. Shawna får man passa för hon har ju en enorm jaktinstinkt. Så man får vara på sin vakt så hon inte tar upp spår på älg, räv eller annat som naturligtvis skulle vara kul att dra iväg efter.

Har också haft- eller rättare sagt har,  ett stort hästintresse. Ett intresse som delats av min dotter. Vi har varit hästagare till hästar som hon har tävlat och jag har skött markservicen. Ganska bra fördelning i mitt tycke. Hästintresset finns kvar dock och ibland funderar jag faktiskt på att börja rida Västernridning. Dock kostar det tyvärr för mycket att ha hästar idag i Sverige. Tyvärr verkar det också vara så att man har klippkort på hästkliniken. Speciellt kanske med våra svenska halvblod.

Bilden på mig här till höger är inte tagen igår - tyvärr. Den är tagen "a long time ago" när jag bodde i Freeport Grand Bahama Island. Arbetade på ett hotell och bilden är från ett event där jag och flera anställda med mig jobbade som värdinnor. OBS cigarettpaketet var inte mitt ;)