Per Morbergs vita ? = Gott faktiskt :)

                              /viognierbestitest.jpg

Dricker just nu ett glas av detta vin som faktiskt är väldigt gott. Är ju en Bubbeldrickare och en Chardonnaydrickare så det här vinet var en nyhet för mig och förstås en överraskning. Fick en flaska i present av bästa Helena. Man tackar! Tar ett glas till jag :) Blev bjuden på middag av god vän och så tittade vi på Mello, den så kallade. Vin kan behövas efter tråkiga Melodifestivalen. Well Melodifestivalen i sig kanske inte är så tråkig men programledarna är så tråkiga att man vill stänga av tv´n. Kvällen till ära var dessa också i början av programmet klädda i svart. Hur upplyftande är inte detta på en skala från 1 - 10? Min åsikt är redan klar. Jag tycker nog att dessa två figurer varit urtråkiga hela tiden och inte blev de bättre i kväll. Alcazar vann och det tillsammans med han den där söta lilla saken gick i direkt till final. Helt rätt faktiskt. Linda B kan åka hem, hon har överlevt sig själv i den här tävlingen. För mig känns det som att Melodifestivalen har fått en mycket yngre publik som inte röstar som man tror. Gillar jag faktiskt.

Dagen idag har annars varit nice. Med mycket snö och en del sol. Tränat lite hund i uppletande och det gick jättebra. Shawna går ju gärna i snö även om det är mycket av den varan men Chantos funderar länge innan han tar sig an snön. Det enda som kan få honom att gå i djupsnö är något smarrigt godis. Sen har tjejen ifråga även skällt på en bil. Bilar är ju till för att skällas på. Postbilen som är gul är ett speciellt hatobjekt.

På tv just nu visas en urgammal deckare, Colombo. Vet att jag när den gick för sådär en 35 år sedan, tyckte att den var bra. Ganska kul att kolla på dessa gamla serier och komma ihåg hur det vara anno dazumal.

Ja annars på Nordväst fronten intet nytt. Längtar efter våren och första april då man kan börja ringa Björnhundstestarna för att försöka få en tid för att testa hund in björnhägnet. Gäller att ligga på där.  Sen finns lite tankar på framtida träning för lilla Plottis. Känns som en rolig uppgift.

Så mina vänner - en lite skål till er alla - ett glas vin innan tröttheten tar över och sängen kallar. Fast sängen är väl upptagen som vanligt. Men jag vågar vägra soffan :D

 

 

22 feb 2014