Sex & the City!

Den titeln verkar väl lite spännande och inbjuder kanske till att läsa vidare. Dock är det är inte så häftigt som det låter. Jag ska inte blogga om sex och inte heller om ”the city” eller båda tillsammans. Titeln på det här inlägget syftar på TV-serien med samma namn. http://www.imdb.com/title/tt0159206/ 

Saknar faktiskt den serien som jag blev glad att att titta på. Jag gissar att många anser att den serien inte hade så mycket att tillföra men ändå sågs den av hur många miljoner människor som helst. Den var väl lite av en sådan där serie som alla tittar på men ingen vill erkänna att man tittar på den. Personligen har jag lite svårt att förstå varför man inte törs erkänna att man gillar vissa TV-serier. Själv satt jag som klistrad i tvsoffan när serien visades och sen får man ju göra innehållet i serien till precis vad man vill. Många saker går förstås att relatera till verkligheten även om man inte bor/lever i New York City och har det stålar som de fyras gäng av kvinnor i serien. Jakten på män, snygga märkeskläder, sex, the city and so on. Och så stackars Samantha som helt plötsligt håller på att bli ”klimakteriehäxa”. Speciellt kommer den delen fram i film nr 2. Ska man nämna något av Samanthas övriga problem så är diagnosen säkerligen ”sexmissbrukare”. Om jag sett båda filmerna – javisst! Jag tycker också att det, om man nu ska leva sig in i serien/filmerna, alltid satsas på fel män. Carrie som väl kan räknas som seriens huvudperson tog Mr Big fast jag försökte få henne att fatta att det var möbeldesignern Aidan (tror han hette så) som var rätt för henne. http://www.imdb.com/name/nm0179173/ Han hade ju hund också och bara det tyder väl på att han var Mr right! Ytligt så det skriker om det men  ytligt är bra ibland eller hur? Drömma sig bort en kort stund är väl aldrig fel. Behövs i vardagstristessen.

Av någon anledning så hängde jag upp mig på ett ord i går kväll. Ordet som gav mig spader var ”ungkarl”. Inte för att ungkarl är speciellt intressant, men varifrån kommer ordet. Ung karl låter väl lite knasigt så det kan det ju inte vara. Med ungkarl så menar jag inte de män som varit gifta/sambos eller annat utan de som trots att de nått mogen ålder (30, 40, 50 eller så) inte skaffat sig någon dam, utan bor hemma hos mamma. Anledningen till att inga damer införskaffats kan ju ha många anledningar förstås. Sen finns de ungkarlar som inte bor hos mamma utan varit kloka nog att skaffa eget boende men låter mamma sköta allt markservice ändå. Och många mammor gör förstås detta med glädje. Vägrar klippa navelsträngen trots att sonen blivit gubbe. Varför det här ordet fick mig att fundera är på grund av att jag helt plötsligt insåg att många som lever så här. Andra män som skippat förhållanden av någon anledning och lever ensamma är inte ungkarlar i min mening utan ”singlar” eller på engelska som låter lite finare ”single men”..  Kan det vara så att det finns kvinnor som lever på samma sätt som ungkarlarna och vad kallas de då? Ungmör eller …... Slår man upp ungkarl och ungmö så heter det på engelska, bachelor och maiden. Men ähh, vi kallar dom helt enkelt singlar. Nog om detta korkade inlägg som inte är värt att fundera mer på.

Sex & the Country kanske jag skulle skriva om nu när jag är lantis. Få se nu vart ska jag börja hmmmm……..  Vill inte göra er besvikna, men tyvärr alldeles tomt just nu vad gäller att få in något under den rubriken . Men who knows, kanske finns något framöver att fylla den tomma sidan med. Och tänk om Sex & the Country blir lika populärt som Sex & the City och filmas. Kanske jag då får välja ”Casting” och då gäller det ju att hitta rätt karaktärer tjohooo. Ska motsvarigheterna likna  brudarna i Sex& the City så blir det till att fundera, speciellt om det ska vara en svensk version. Mr Big har jag redan klar och även Carrie och resten blir lätt som en plätt utse!

Tänkte faktiskt skriva lite om kemi och Feromoner också, men först måste det till lite research så det får bli en senare fråga. Visste ni förresten att det finns Feromonparfym http://www.coolstuff.se/Passion_Feromonparfym?gclid=CPut-KGkwrUCFQp8cAodBTIAsg som sägs ska öka attraktionskraften på det motsatta könet. Intressant eller hur? Tänk vad man hittar på idag allt för att hitta en partner. Vad händer när parfymen slutar verka? Drar partnern då? Bäst att bada i det kanske och/eller använda som sköljmedel till kläderna ;)

Kommer direkt att tänka på boken "Parfymen" http://sv.wikipedia.org/wiki/Parfymen_%E2%80%93_ber%C3%A4ttelsen_om_en_m%C3%B6rdare och mannen som föddes utan doft och ingen tyckte om honom , inte ens som barn. Han blev besatt av tanken att skapa en egen doft på olika sätt. Bland annant genom att mörda unga kvinnor och stjäla deras doft. Crazy craxy. Han lyckades, men doften blev också hans död då han blev alldeles för mycket "omtyckt". So be careful!

/Eva OBS! "Stud" på banderollen på bilden (tagen på Bahamas) betyder inte vad ni tror det finns fler ord som inte syns he he!

bahamas-kopiera.jpg

19 feb 2013