Trist, tristare, tristast!

Svär över Bredbandsbolaget!

Och varför då – jo därför att deras mail inte fungerat korrekt sen flera veckor tillbaka. Tydligen inte deras telefoni, TV heller. Severcrash, server bytts ut men fortfarande återstår fel som man tydligen har problem med att åtgärda. Det enda man kan läsa via FB är ”vi har problem just nu men jobbar på att lösa det. Tack för att du har överseende.” Jag tror nog att Bredbandsdbolaget tappar massor av kunder nu. Visserligen kan fel uppstå ibland i den här cybervärlden men efter en månad så tröttnar folk faktiskt. SedanTelenor köpte upp Bredbandsbolaget har det bara strulat. Nu kanske det inte beror på Telenor men man undrar förstås. Om nu Bredbandsbolaget inte kan åtgärda felen själva så finns det säkert expertishjälp att tillgå. Så öppna börsen nu bredbandsbolaget. Kunderna har tröttnat!!

Annars så är vädret gråtrist och humöret i botten. Vet inte vad som skulle kunna få humöret att ta sig till toppnotering? Lottovinst vore fint men inte då. Städa kanske – blir man inte gladare av att göra men kanske gladare när det väl är gjort. Någon som kan komma och ta mig långt härifrån kanske ha ha. Får väl ta en tur till metropolen Sundsvall. Fast jag åker snabbt förbi Birsta. Ett projekt som det är dags att ta tag i är förstås Forever Living Products Aloe Vera produkter. Dags att få igång försäljningen av dessa, fantastiska produkter. Ska lägga till en flik på min hemsida om detta och dessutom bygga färdigt en hemsida jag börjat med till goda vänner. När det här är klart är jag kanske lite gladare. Får väl ta en hutt Aloe Vera. Innehållet i den Gula dunken är bra till det mesta! Både för människor och djur.

aloe-020.jpgaloe-008.jpg

Idag avgörs om Mittuniversitetet ska läggas ner i Härnösand. Personligen är jag för nedläggningen. Man måste ju ha studenter till utbildningarna och studenter vill parta och Härnösand kanske inte är det bästa röjarstället. Skojar lite förstås i den mening men studetner vill nog vara i en lite större stad, även om Sundsvall inte är en jättestor stad. Campus i Sundsvall är också kanonfint och trivsamt. Visserligen ska studenter också plugga men lite roligt vill dom allt ha. Tanken när Mitthögskolan bildades var att det skulle vara tre Campus. Men just då var tanken kanske god, men med facit i hand, så är det väl som med alla andra branscher -  förändring kommer med tiden och måste till. Om ett universitet ska fortleva och ha bra studentunderlag krävs förstås att ubildningen är bra men ett universitet behöver studenter. Nu säger jag inte att utbildningen i Härnösand är dålig, inte alls. Men utan studenter – inget universitet ;)  Of course är det trist att Härnösand förlorar en arbetsplats även om nu flytten inte innebär att det blir någon massarbetslöshet. Många får ju följa med till Sundsvall. Sen är det faktiskt så att det inte är Mittuniversitetets fel att Härnösand inte är en populär studieort och inte heller att det kanske är arbetslöshet i Härnösand. Jag vet inte, men spånar bara, kanske det är dags att satsa mer på småföretagande i Härnösand. Bara en tanke, så skjut mig inte snälla…….

Lunchdags – lika tråkigt det, för ingen inspiration vad gäller matlagning!

18 feb 2013